Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

 

 

Articated

Articated is dedicated to art. 

Articated is Rebekka van Straalen

Rebekka is Articated

Dedicated to art

Kunst en onbegrensd creatief denken kan alleen vol passie. 

En het resultaat dáárvan is te vinden op deze website.

Welkom!


Articated tuindesign

Als Rebekka haar kwaliteiten, creativiteit en kunstenaarsintuïtie combineert met haar kennis van planten en gevoel voor vormgeving; ontstaan fantastische gevoel-tuinen. 

de Mindful tuin van Articated tuindesign

Laat je onderdompelen, tot rust komen en inspireren in je eigen achtertuin. Neem vooral een kijkje op de website van articated tuindesign. 

 

 

 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

18-08-2018

Fantastisch project in Zwaanshoek afgerond

Na 7 dagen in alle vroegte naar Zwaanshoek te reizen, kwam hier vandaag toch een einde aan: de schilderingen op de containers zijn voltooid!
De wens was om het uitzicht vanuit huis te verfraaien; tot nu toe keken de bewoners uit op enkele kale, saaie containers.
De opdrachtgevers hadden gekozen voor een schildering van een Hollands landschap, dat bij de grootste container werd aangevuld met een schildering van een roodborstje en een tractor. Vooral het detailwerk in de vogel en de tractor is iets waar ik echt van heb genoten.
De kleinere containers staan volgend jaar weer voor Win's roti en bari shop op het Kwaku festival; dan zal ik nog 3 zijkanten beschilderen met het Surinaamse hart; het logo van Win's roti en bara shop. Ik kan niet wachten!

 container 1.jpg
 container 2.jpg
 container 3.JPG
 containerroodborstje.jpg


Terug naar overzicht